Waar u op moet letten bij het kopen van een pluisvanger voor een wasmachine

Een pluisvanger voor de wasmachine (ook wel pluisvanger, pluisfilter of pluisvanger genoemd) is een zeer nuttig item voor iedereen met een wasmachine die de gootsteen leegmaakt en een pluisvanger voor de afvoerslang zou moeten gebruiken. De twee grootste voordelen van het bevestigen van een pluizenvanger aan uw wasslang, als u een septisch systeem heeft, is dat deze langer meegaat voordat er groot onderhoud nodig is. Pluisjes die door de gootsteen gaan, zullen zich gaan ophopen in het afvoergebied van de septic tank en uiteindelijk de waterstroom naar de locatie blokkeren. Dus minder pluis dat door de afvoer stroomt, houdt het veel langer gezond.

Het tweede voordeel van het gebruik van dit wasmachine kopen accessoire is dat het pluizen uit het afvoerwater filtert, waardoor de leidingen niet snel verstopt raken. Pluisjes en andere vervelende stoffen vermengd met pluisjes en vet vormen een harde laag op leidingen die zich in de loop van de tijd opbouwt tot het punt waarop er geen water meer doorheen kan. Een vermindering van pluis dat door de afvoer stroomt, vermindert de frequentie van verstopte leidingen.

Waar ben je naar op zoek bij het kopen van een pluizenvanger voor de afvoerslang van je wasmachine? Voor de beste ervaring wil je een pluisvanger met de volgende kenmerken:

1. Snare verkocht met bijlage

Eenvoudigst te installeren wanneer u niet hoeft te rommelen met uw eigen bijlagen. De meeste pluizenstrikken hebben plastic ritssluitingen die de installatie op de slang zeer eenvoudig en snel maken.

2. Snare past op de meeste slangmaten.

U wilt een strik die breed genoeg is om rond de afvoerslang te wikkelen. Bijna alle pluizenvangers zijn tegenwoordig breed genoeg om op de meeste soorten wasslangen te passen.

3. Pluisjesvanger met voldoende kleine maaswijdte.

De opvangbak moet een filtermaat hebben die klein genoeg is om de pluisjes op te vangen, maar groot genoeg om water door te laten.

4. Pluisvangers gemaakt van duurzame materialen.

U moet op zoek gaan naar pluizenvangers gemaakt van stevig nylon gaas, roestvrij staal of aluminium. Deze materialen gaan lang genoeg mee, dus als ze vol raken, blijven ze bij elkaar terwijl het water er met veel meer kracht dan normaal uit spuit. Het heeft een sterk net nodig om het bij elkaar te houden totdat het verandert.

5. Zoek naar pakketten met 3 of meer pluisfilters per pakket.

Als je de eerste vervangt, wil je er minstens drie kopen, omdat ze je genoeg vallen geven om te vergeten een nieuwe verpakking te nemen voordat de pluizenvangers op zijn. In de wereld van vandaag is het gemakkelijk om de minste gedachte aan een item te vergeten, tenzij je eraan denkt de volgende keer dat je een winkel binnenloopt of online gaat.

Dit zijn enkele van de grootste dingen waar u op moet letten bij het kopen van een pluisvanger. Het is supergemakkelijk te kopen, je kunt het vinden in elke bouwmarkt of online op plaatsen zoals Shopify of Amazon, en het kan binnen enkele dagen rechtstreeks naar je deur worden verzonden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Tuinverlichting op zonne-energie – Maak uw huis veiliger
Next post Sleep Medicine Review – Gids voor het kiezen van slaapmiddelen